Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Alert claimt 70 miljoen van Nederlandse ziekenhuizen

Mark van Dorresteijn
De Portugese epd-leverancier Alert claimt 70 miljoen euro van vier Nederlandse ziekenhuizen en een apotheek. De claim is gebaseerd op de schade door contractbreuk en nalaten van betalingsverplichtingen. Bovendien kon Alert in de tussentijd geen samenwerkingen aangaan met andere ziekenhuizen.
Alert claimt 70 miljoen van Nederlandse ziekenhuizen
Premium

De claim richt zich tegen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Het zou goed zijn eens naar de prijzen te kijken van zieken huizen.
   En zeker naar de winst van zorg verzekeraars.
   We betalen ons suf aan medicatie,
   En de was lijst van de belasting wat je allemaal vergoed kan krijgen is een wasse neus 1800 euro medicijnen enz en dan krijg je 550 euro terug.Zieken worden zo,n beetje gesepereerd.Zelf de brood nodige hulp moet zo nodig onderuit

  2. Lees alle reacties
  3. Nog even en de rekenkamer kan en zal vaststellen dat het geld voor de ECHTE ZORG in regeltjesland wegstroomt in de rioolputjes van jurisdictie en overschatte en overbetaalde digitalisering van en in de Zorgmarkt , zodat gebruik van digitale durexcondooms niet alleen wenselijk , maar zelfs NOODZAKELIJK lijkt te zijn . Maar ja , investeren in gezond verstand is niet sexy en te goedkoop, ondanks de schaarste daaraan in de Zorg.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.