CSC zet nieuwe stap op zis/epd-markt

CSC en EasyCare Healthcare trekken samen op om de zis/epd-markt op te schudden. Zij willen ziekenhuizen een serieus alternatief bieden voor ChipSoft en Epic. Dat vertellen Marco den Heijer, Healthcare Director Netherlands bij CSC, en Sebes Zevenhuizen, commercieel directeur EasyCare Healthcare.
CSC zet nieuwe stap op zis/epd-markt
Foto: iStock

CSC Nederland en EasyCare Healthcare hebben op donderdag 3 december officieel het exclusieve partnership afgesloten voor de ontwikkeling en implementatie van een zis/epd speciaal voor de Nederlandse en Belgische zorgmarkt. De oplossing wordt aangeboden onder de naam CSC Care Solutions. CSC Care Solutions omvat het elektronische patiëntendossier (epd) van EasyCare Healthcare en CSC verzorgt de modules voor het ziekenhuis-informatiesysteem (zis): ziekenhuislogistiek en planning, closed-loop medicatiemanagement en financiële administratie en rapportage. Het nieuwe zis/epd richt zich op de algemene en topklinische ziekenhuizen.

Serieus alternatief

‘De zis/epd-markt wordt vrijwel gedomineerd door ChipSoft en Epic’, vertelt Den Heijer. ‘CSC Care Solutions biedt ziekenhuizen

3
151

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.