Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Ondernemingskamer publiceert definitief rapport Meavita

Het definitieve onderzoeksverslag over Meavita is naar buiten gebracht door de Ondernemingskamer in Amsterdam. De rechter zal op basis van dit rapport oordelen of er bij Meavita sprake was van wanbeleid. Indien dat wordt aangetoond, zou dat een belangrijke stap zijn voor vakbond Abvakabo FNV. Die vakbond probeert in een parallelle zaak de oud-bestuurders hoofdelijk aansprakelijk te stellen voor het wanbeleid bij Meavita.
Ondernemingskamer publiceert definitief rapport Meavita

Woordvoerder Linda Vermeulen van Abvakabo is

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Opnieuw een zaak waar het grote gokken onder de noemer van besturen openbaar is gemaakt. In zo’n grote organisatie heeft de directie niet meer de touwtjes in handen van de core business. De RvB leden juichen elke dag over een grote salaris past binnen de (belachelijke norm) NVZD en noemen truus excuus voor het mislukken van de organisatie. Beter zou zijn dat er financiele claim van 5 jaarsalarissen wordt neergelegd bij deze bestuurders voor het kapot maken van een maatschappelijk bedrijf gefin uit belastingcenten. Daarom zijn deze bestuurders schadeplichtig voor het kapot maken van de organisatie en voor beschadigen van het moreel van de hardwerkende medewerkers!

  2. Lees alle reacties
  3. Geachte lezer,
   Hebben de voormalige bestuurders geen accountants geconsulteerd?En wat was hun mening of hebben zij een onduidelijke mening.
   Ik denk dan aan: het break-evenpoint,de liquiditeit,solvabiliteit,de differentiele en variabele kostencalculatie.
   Vriendelijke groet.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.