Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Hevel zware gehandicaptenzorg niet over naar gemeenten’

Marit van Os
‘Ik hoop niet dat staatssecretaris Martin van Rijn van VWS in februari beslist om ook gehandicapten met een zorgzwaarte van het niveau drie en vier over te hevelen naar de Wmo.’ Dat zegt bestuursvoorzitter Greet Prins van gehandicaptenzorgaanbieder Philadelphia Zorg vandaag.
‘Hevel zware gehandicaptenzorg niet over naar gemeenten’
Premium

In februari komt staatssecretaris Van

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Een van van Rijn’s ouders is in het verpleegtehuis. Wat zou het fijn zijn als alle patienten in verpleeg en verzorgingstehuizen het minstens de helft zo goed hadden als die ouder van van Rijn; dan is dat al een hele vooruitgang voor die patienten. Het blijkt dat zelfs zo’n zin nog te moeilijk is voor Schippers en consorten en voor de bestuurders van verpleeg en zorginstellingen.
   Mevr Prins wil ZZP3 en 4 niet naar de gemeenten. Ik wel want dan loopt het hartstikke spaak en komt men er — helaas over de ruggen van die arme patienten — achter dat ze weer niet geluisterd hebben naar mensen die dagelijks vertoeven in verpleeg en verzorgingstehuizen; daar is ook geen aanleiding voor want met de ouders van Schipper, van Rijn en van de bestuurders komt het pico bello in orde

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.