Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Martin van Rijn bestuursvoorzitter Reinier Haga Groep

Redacteur Zorgvisie
Martin van Rijn is benoemd tot bestuursvoorzitter van de Reinier Haga Groep. De voormalig staatssecretaris van VWS gaat leiding geven aan de ziekenhuisgroep, die vestigingen heeft in Den Haag, Delft, Voorburg en Zoetermeer.
Martin van Rijn

Dat Van Rijn de overstap zou maken van de politiek naar het bestuur van de Reinier Haga Groep, werd in mei dit jaar al door dagblad NRC geschreven, maar door het ziekenhuis ontkend. Van Rijn kon een nieuwe baan ook nog niet accepteren zolang er geen nieuw kabinet was.

Overstap Reinier Haga Groep

Nu is bekend geworden dat de voormalig staatssecretaris op 15 november aantreedt als bestuursvoorzitter van de ziekenhuisgroep. De Reinier Haga Groep bestaat uit het Haga Ziekenhuis in Den Haag, het Reinier de Graaf in Delft en Voorburg en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer en telt ruim 7500 medewerkers, 550 medisch specialisten en 200 arts-assistenten in opleiding. Van Rijn vormt het bestuur samen met de directievoorzitters van de drie ziekenhuizen (Rolf de Folter, Carina Hilders en Erik Booden) en cfo Huub Wieleman.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.