Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Minister Klink bezoekt Flevoziekenhuis

Demissionair minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) brengt op maandag 19 april een werkbezoek aan het Flevoziekenhuis. Thema van dit bezoek is de snelle groei van het Flevoziekenhuis en de financiering van deze groei.
Minister Klink bezoekt Flevoziekenhuis

Klink zal zich verder onder andere laten informeren over ‘mijnflevoziekenhuis.nl’, een e-health platform waarmee patiënten niet alleen digitaal afspraken kunnen maken, maar ook informatie kunnen uitwisselen met hun dokter en hun eigen dossier kunnen inzien. De ervaringen van het Flevoziekenhuis kunnen van pas komen bij de landelijke introductie van het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD).

Verpleegkundige staf

Daarna zal Klink kennismaken met een vertegenwoordiger van de verpleegkundige staf. Het Flevoziekenhuis installeerde onlangs als een van de eerste ziekenhuizen een volwaardige verpleegkundige staf, waardoor niet alleen dokters via de medische staf, maar ook verpleegkundigen het bestuur kunnen adviseren over het beleid. Het bezoek van minister Klink stond al voor de val van het kabinet gepland. Ook de ambtelijke top van het ministerie is tijdens het bezoek goed vertegenwoordigd. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Agent lost schot bij Flevoziekenhuis in Almere

Top 10: Flevoziekenhuis gemiddeld kortste ligduur

Rik Riemens in raad van bestuur Flevoziekenhuis

Flevoziekenhuis installeert Verpleegkundige Staf

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.