Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Peter Engelen interim-bestuurslid Amphia Ziekenhuis

De raad van toezicht van het Amphia Ziekenhuis Breda/Oosterhout heeft Peter Engelen, arts, benoemd als lid van de raad van bestuur ad interim.Engelen (46) begint maandag 7 januari, met zijn werkzaamheden.
Peter Engelen interim-bestuurslid Amphia Ziekenhuis

Engelen vervangt binnen de raad van bestuur Gerrit Verburg die in het voorjaar van 2007 tijdelijk aantrad om de bestuurlijke continuïteit te waarborgen. Verburg is binnen Amphia weer aan het werk als internist.

Het Amphia Ziekenhuis krijgt in Engelen een manager met ruime ervaring in de non-profit waaronder de gezondheidszorg. Hij gaat zich binnen de Raad van Bestuur vooral bezighouden met de zorginhoudelijke portefeuille.

Naast Engelen bestaat de raad van bestuur uit D.J. Vermeer, interim-voorzitter sinds medio juni 2007 en M. van Riel, interim-bestuurder sinds medio augustus 2007. De raad van bestuur bestaat hiermee de komende tijd uit drie leden ad interim. Met het wervingsproces van een nieuwe raad van bestuur is eind 2007 gestart. Naar verwachting zullen de zittende interim-bestuursleden in 2008 in het belang van de continuïteit achtereenvolgens plaats gaan maken voor permanente leden. (Amphia)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.