Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Piet-Hein Buiting vertrekt bij Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis

Redacteur Zorg+Welzijn
In juli dit jaar wil Piet-Hein Buiting zijn functie als voorzitter van de raad van bestuur van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis beëindigen. Buiting heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn carrière.
Piet-Hein Buiting vertrekt bij Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis
Foto: Canisius-Wilhelmina ziekenhuis

Dit is voor hem een natuurlijk moment om afscheid te nemen, laat het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis weten. ‘Omdat door de snel veranderende zorgmarkt juist nu veel nieuwe trajecten starten in het ziekenhuis. De begeleiding hiervan vraagt de komende jaren om bestuurlijke rust en continuïteit.’

Vloeiende overgang

Buiting trad in mei 2008 aan als bestuursvoorzitter. Hij vormt samen met Guido van de Logt de raad van bestuur. De raad van toezicht van het Canisius laat weten zijn vertrek te betreuren, maar respecteert zijn keuze. ‘De vertrekdatum op 1 juli maakt een zorgvuldige en vloeiende overgang van zijn bestuurstaken naar zijn opvolger mogelijk. Daarmee is de bestuurlijke continuïteit gewaarborgd.’

1 REACTIE

  1. Piet Hein Buiting ken ik nog als Bestuurder van het Amphia Ziekenhuis te Breda. Een prima Bestuurder met een heldere visie op zorg en altijd bezig met de beste kwaliteit voor de client. Hierbij wens ik Piet Hein heel veel succes met een nieuwe Job in de zorg.Het ga je goed. Kom eens langs ; KunstRondjeDordrecht ! Met vriendelijke Groet, William D.(BIll) Hermsen.( oud OR-lid Amphia Ziekenhuis.Breda)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.