Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Proteion thuis opent Zorghotel Roermond

Het nieuwe Zorghotel Roermond van zorgorganisatie Proteion thuis ligt naast zorgcentrum Roncalli in Roermond. Het zorghotel verwelkomt gasten die willen herstellen na een operatie of komen logeren als hun mantelzorger een paar dagen afwezig is.
Proteion thuis opent Zorghotel Roermond

Het kleinschalige zorghotel heeft 11 appartementen waar, indien nodig, 24 uur per dag verpleging, verzorging en (para)medische zorg beschikbaar is. De kamers zijn comfortabel ingericht en de benodigde hulpmiddelen – zoals een hoog-laag bed of een rolstoel – staan bij aankomst klaar. Gasten kunnen bovendien gebruikmaken van diensten die worden aangeboden vanuit het naastgelegen zorgcentrum Roncalli, waaronder roomservice, een restaurant en een gevarieerd activiteitenprogramma.

Kosten

De kosten van verblijf in het zorghotel worden – afhankelijk van de aanvullende verzekering – geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de AWBZ indien de gast een CIZ-indicatie heeft voor zorg met kortdurend verblijf.

 

Zorgvisie organiseert haar eerste congres over Facility Management in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.