Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

René Boeren directeur Ronssehof revalidatiecentrum

Mark van Dorresteijn
René Boeren is per 9 juni benoemd als directeur behandeling en zorg bij Ronssehof revalidatiecentrum in Gouda. Hij vervult zijn rol in duaal leiderschap, samen met directeur bedrijfsvoering Loes de Vries.
René Boeren benoemd tot directeur Ronssehof revalidatiecentrum
Foto: Marlonneke Willemsen

Ronssehof is een specialistisch geriatrisch revalidatiecentrum. Daarnaast biedt het centrum psychogeriatrische verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg.

René Boeren

Boeren werkt sinds 1995 voor Zorgpartners Midden-Holland in Gouda. Hij is specialist ouderengeneeskunde en kaderarts geriatrische revalidatie bij Zorgpartners. Boeren volgde zijn opleiding tot verpleeghuisarts in Amsterdam en rondde in januari 2013 de opleiding tot kaderarts geriatrische revalidatie af. Binnen Zorgpartners heeft hij de revalidatie in belangrijke mate verder ontwikkeld, onder meer door het mede ontwikkelen van zorgprogramma’s voor CVA-revalidatie, revalidatie na electieve orthopedische ingrepen en multidisciplinaire poliklinische behandeling bij de ziekte van Parkinson. Dit in overleg met betrokken specialismen in het Groene Hart Ziekenhuis.

Ervaring

René Boeren is sinds 2010 voorzitter van de raad van toezicht van Verenso, de landelijke beroepsvereniging voor Specialisten Ouderengeneeskunde. Daarnaast is hij voorzitter van het netwerk kaderartsen geriatrische revalidatie van Verenso. Boeren is tevens gastdocent bij de Huisartsopleiding van het Erasmus MC in Rotterdam, met een focus op ketensamenwerking door consultatie, en opleider voor de stage geriatrische revalidatie van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde van het VUmc (GERION) in Amsterdam. Boeren is vooral geïnteresseerd in geriatrische revalidatie, taakdelegatie en samenwerking met andere (medische) disciplines, met als doel de specifieke expertise vanuit de geriatrische revalidatie toegankelijk te maken binnen de eerste lijn. Naast zijn werk als directeur blijft Boeren werkzaam als specialist ouderengeneeskunde en kaderarts binnen Ronssehof revalidatiecentrum. Door inzet van zijn inhoudelijke expertise binnen de directie kan de kwaliteit van de geriatrische revalidatie van Ronssehof revalidatiecentrum nog beter worden geborgd.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.