Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Rob van Damme nieuwe directeur VGZ

Mark van Dorresteijn
Rob van Damme is per 1 februari 2014 benoemd tot directeur van het bedrijfsonderdeel Kwaliteit & Innovatie van zorgverzekeraar Coöperatie VGZ. Hieronder vallen de afdelingen Medisch Advies, Beleid en Klant&Zorgmarkt en Zorgvernieuwing.
Rob van Damme nieuwe directeur VGZ

Van Damme was tot eind 2013 directielid bij de Diabetesvereniging Nederland. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg: eerst als praktiserend huisarts, later in diverse (directie-)functies bij onder meer Amicon Zorgverzekeringen, Medisch Spectrum Twente, Julius Gezondheidscentra, BMC, Revalidatie Friesland en de Diabetesvereniging Nederland.

Ervaring

Van Damme’s brede ervaring in de gezondheidszorg sluit goed aan bij het bedrijfsonderdeel Kwaliteit & Innovatie, omdat ook hier alle terreinen van de gezondheidszorg samenkomen: hier werken de medisch adviseurs, hier wordt het zorgbeleid van Coöperatie VGZ opgesteld in aansluiting op de behoeftes van de patiënt en hier worden de keuzes gemaakt op gebied van zorginnovatie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.