Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Stichting Bravis ziekenhuis ontstaat uit Franciscus en Lievensberg

Stichting RK Ziekenhuis Franciscus in Roosendaal en Stichting Lievensberg Ziekenhuis in Bergen op Zoom zijn opgehouden te bestaan. Op woensdag 31 december passeerde notaris mr. Carin Jegen de oprichtingsakte van Stichting Bravis ziekenhuis.
Stichting Bravis ziekenhuis ontstaat uit Franciscus en Lievensberg

Het officiële moment vond plaats in het ziekenhuis in Roosendaal, de statutaire vestigingsplaats van de nieuwe stichting. De ondertekening gebeurde in de aanwezigheid van de raad van bestuur en de raad van toezicht van de nieuwe ziekenhuisorganisatie en van diverse genodigden, waaronder een vertegenwoordiging van de Ondernemingsraden, de Cliëntenraden en de Vereniging Medische Staf en Verpleegkundige Advies Raad van beide ziekenhuizen.

Hans Ensing

Bestuursvoorzitter Hans Ensing:  ‘We staan nu aan het begin van een nieuwe periode”, een tijdperk waaraan we vol vertrouwen beginnen.’

Locaties

Met de ondertekening van de oprichtingsakte is de organisatorische en juridische fusie tussen de ziekenhuizen in Bergen op Zoom en Roosendaal een feit. Het nieuwe Bravis ziekenhuis omvat twee hoofdlocaties, de ziekenhuizen in Bergen op Zoom en Roosendaal, en drie poliklinieken: in Etten-Leur, Oudenbosch en Steenbergen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.