Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Trijn van der Meulen nieuwe bestuurder Maeykehiem

Redacteur Zorgvisie, Skipr en Qruxx.
Trijn van der Meulen wordt per 1 oktober 2018 de nieuwe bestuurder van Maeykehiem, een gehandicaptenorganisatie in Friesland. Zij volgt interim-bestuurder Raymond van Zoolingen op.
Maeykehiem personalia trijn van der meulen
Foto: Maeykehiem

Hans Konst, voorzitter raad van toezicht bij Maeykehiem, is blij met de komst van Van der Meulen. ‘We zochten een verbinder met visie op de verstandelijk gehandicaptenzorg en met hart voor Friesland. Dat is precies wie we hebben gevonden in Trijn van der Meulen.’

Zorgbestuurder Frion

Van der Meulen is momenteel bestuurder bij Frion, een organisatie voor cliënten met een verstandelijke beperking in Overijssel. Eerder was zij directeur bij Thuiszorg Het Friese Land, directeur Empatec en regiodirecteur bij Kentalis. Zij is van oorsprong verpleegkundige en heeft de Master Executive Changemanagement van SIOO en de MBA Public & Private van Nijenrode gevolgd.

Professionals in de zorg de ruimte bieden om hun werk goed te doen, is een belangrijke drijfveer voor Van der Meulen. ‘Zij heeft ruime ervaring als directeur en bestuurder in de verstandelijk gehandicaptenzorg, pakt aan, stimuleert en is daarbij altijd in verbinding met anderen’, aldus rvt-voorzitter Konst. Trijn van der Meulen gaat per 1 oktober van start en volgt daarmee interim-bestuurder Raymond van Zoolingen op.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.