Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Tuchtklacht tegen directeur Achmea in zaak Jansen Steur

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Ook voormalig hoofdinspecteur gezondheidszorg Patrick Edgar is tuchtrechtelijk aansprakelijk gesteld in de zaak tegen neuroloog Ernst Jansen Steur. Edgar werkt nu bij zorgverzekeraar Achmea als directeur zorginkoop eerstelijnszorg.
Tuchtklacht tegen directeur Achmea in zaak Jansen Steur
Premium

Advocaat Yme Drost zegt zijn

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. ‘Jij klaagt al jaren over de IGZ’, zei iemand tegen me. ‘Terecht’, zei ik, ‘want ze doen hun werk niet of niet goed. Als ze onverwachte inspectiebezoeken doen aan verpleeg en verzorgingsinstellingen en heel zware sancties toepassen als ze nalatig zijn (en dus arme patienten nog dieper in de ellende storten) dan wil ik mijn zienswijze veranderen’.
   ‘Maar kun je dan echt niks positiefs noemen?’. Ik zeg: ‘Jawel, het kan nog slechter’

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.