Waterlandziekenhuis stapt over op ChipSoft

Het Waterlandziekenhuis in Purmerend is vandaag compleet overgegaan op HiX, het epd ChipSoft. Het nieuwe systeem is negen maanden volledig uitgerold. Zij nemen daarmee afscheid van Siemens-i.s.h.med.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Waterlandziekenhuis stapt over op ChipSoft

Michel Galjee, voorzitter van de raad van bestuur van het Waterlandziekenhuis: ‘Als wij onze rol als de ketenpartner goed willen vervullen, is een innovatief, betrouwbaar en bewezen (patiënten)informatiesysteem onmisbaar.’

Kwaliteit van zorg

Met de ingebruikname van HiX toont het Waterlandziekenhuis haar ambities op het gebied van patiëntenzorg. Naast de zorgpartner voor de patiënt, wil het Waterlandziekenhuis ook de samenwerkingspartner zijn voor huisartsen, ziekenhuizen en andere ketenpartijen. ‘Wij zetten sterk in op innovatie, samenwerking en efficiëntie. Met HiX optimaliseren wij de informatievoorziening rond het gehele (patiënten)proces, waardoor alle medewerkers die bij dit proces en de zorg voor de patiënt zijn betrokken,

5
132

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

5 REACTIES

 1. Hallo Mark,
  Dat je niet betaald krijgt hiervoor snap ik, was ook beetje sarcastisch bedoeld. Maar verwacht toch wel van een onafhankelijke redactie, dat ze dit engszins kritsch benaderd. Een marktupdate lijkt mij prima, maar dan verwacht ik wel dat je het niet copy-paste van de ChipSoft bron overneemt.
  Groet Paul
  Groet Paul

 2. Lees alle reacties
 3. Dag Rob en Paulus,
  Bedankt voor de feedback. Zorgvisie, en daar hoor ik bij, is een onafhankelijke redactie en krijgt niet betaald voor stukken op de website. We plaatsen al jaren marktupdates over epd/zis in ziekenhuizen. Op de ict-pagina staat zelfs een compleet overzicht. Met name zorg-ict’ers hechten daar waarde aan.
  Groet
  Mark

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.