Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zilveren Kruis luidt noodklok over wijkverpleging

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Voorzitter Norbert Hoogers waarschuwt voor wildwesttaferelen in de wijkverpleging. ‘Wij hebben grote zorgen over de explosieve stijging van niet-gecontracteerde wijkverpleging.’
kerkklok.fotolia.vierkant.gif
Foto: fotolia
Premium

In Utrecht, Zwolle en Ommen/Hardenberg

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Die wildwesttaferelen zijn er natuurlijk allang. De manier om dat te voorkomen ligt voor de hand. Sluit experimenteerovereenkomsten met betrouwbare partners. Geen krenten uit de pap, maar alle cliënten aannemen. Beloon het kritisch kijken naar de noodzaak van hulp, kijk wat de gemeenten kunnen doen en laat de hbo-opgeleiden vrij om hun tijd in te delen. Zorg dat de IT goed functioneert en zo ontstaat een houdbaar systeem.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.