Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zorgvisie ict magazine, oktober 2016

In het oktobernummer van Zorgvisie ict magazine een interview met Lucien Engelen, die in het Nijmeegse REshape Center het ene na het andere innovatieve plan bedenkt en uitwerkt. Verder onder meer een verhaal uit het Spaarne Gasthuis dat inzet op value based healthcare. Dat betekent werken met digitale zelfmetingen.
Cover ICT005-2016

UITGELICHT
Zelf aan te passen Het platform iZiekenhuis biedt een Referentiedomeinmodel Ziekenhuizen (RDZ) en een Ziekenhuis Referentie Architectuur (ZiRa) waarmee ziekenhuizen hun informatievoorziening naar eigen behoefte kunnen inrichten.

INTERVIEW
‘Wij beginnen gewoon’ Lucien Engelen en ‘zijn’ REshape Center vergaren steeds meer bekendheid. Wat is het geheim van dat succes? En wie is de man achter die innovatieve plannen?

Zorgvisie ict magazine lezen? Neem een digitaal of professional abonnement.

Value based healthcare Het Spaarne Gasthuis zet gevalideerde vragenlijsten en digitale zelfmetingen in om te achterhalen hoe het nu écht gaat met de patiënt.

Master Health Informatics Nieuwe opleiding stoomt zorgprofessionals klaar voor grote ict-projecten.

Fax nog altijd in gebruik Nictiz heeft onderzoek gedaan naar digitale informatieoverdracht in de apotheek. De apothekers willen wel online, maar er zijn te veel belemmeringen.

Veilig inloggen Idensys moet de nieuwe manier worden om burgers digitaal te identificeren. Geen wachtwoorden meer, maar één digitale sleutel.

E-health promoten Filmpjes op de Facebookpagina Oh is dat ehealth moeten zorgverleners en patiënten duidelijk maken wat er allemaal kan met e-health.

Al geabonneerd op Zorgvisie ict magazine? Lees het nummer hier online.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.