De verantwoordelijkheid van bestuursvoorzitter neem ik graag’

Ankie van Rossum was als bestuursvoorzitter van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis jarenlang druk met de fusie met het St. Antonius. Nu die klus is geklaard, wordt ze per 1 januari voorzitter van de raad van bestuur bij VieCuri medisch centrum.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Van-Rossum450.jpg

Van Nieuwegein naar Venlo. Dat is een heel eind. ‘Dat was een heel eind, want ik woon in de regio Nijmegen. Dat heeft wel meegespeeld in mijn beslissing. Ik heb de laatste jaren het verkeer veel drukker zien worden. Straks is het 60 kilometer naar mijn werk over de A73, die is zelfs in de spits filevrij. En in de zomer kan ik op de fiets. Dat heb ik naar Nieuwegein ook wel eens gedaan –­ ik ben een fervent fietser –­ maar dat moest ik dan wel organiseren.’

Maar het was zeker niet de enige overweging. ‘Als je

0
136

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.