Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk Vermeulen verlaat de Carinova Leiboom Groep

De Carinova Leiboom Groep heeft afscheid genomen van bestuursvoorzitter Henk Vermeulen, die deze functie sinds midden jaren negentig bekleedde.
Henk Vermeulen verlaat de Carinova Leiboom Groep

Op verzoek van de raad van toezicht blijft Vermeulen nog tot 1 mei 2009 verbonden aan de raad van bestuur. Johan Gerestein volgt Vermeulen op. Gerestein was al lid van de raad van bestuur van de Carinova Leiboom Groep. De nieuwe bestuurder wil de cliënt nog beter van dienst zijn. Hierbij richt hij zich op kwalitatieve hoogstaande zorg voor cliënten. Daarvoor wil hij het bestaande zorgaanbod uitbreiden met nieuwe producten en de deskundigheid van medewerkers handhaven cq. verbeteren. De integratie van verzorgings- en verpleeghuizen met thuiszorg zal een van de speerpunten zijn de komende tijd. Eerder dit jaar tekenden grote zorgaanbieders, waaronder de Carinova Leiboom Groep, in Oost en Midden Nederland een intentieverklaring om te komen tot een bestuurlijke fusie.

Als erkenning voor de inzet van Henk Vermeulen kondigde de Raad van Toezicht de Henk Vermeulen Innovatieprijs aan. Deze prijs zal jaarlijks worden uitgereikt aan een persoon die zich op innovatieve wijze in de zorgbranche heeft onderscheiden. De prijs bestaat uit een bronzen sculptuur en een geldbedrag van € 5000. De eerst volgende winnaar van deze Henk Vermeulen innovatieprijs zal in november door Henk zelf bekend worden gemaakt. Daarna zal vier jaar lang een onafhankelijke jury de winnaar bepalen. (Zorgvisie – Annelies Vermeulen)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.