Incluzio richt zich op huisartsenposten en verpleegteams

De drie belangrijkste prioriteiten van Incluzio voor 2014 zijn het openen van gezondheidscentra, het oprichten van verpleegkundige wijkteams en het opzetten van sociale werkplaatsen. Dat zegt directeur Peter de Visser van de nieuwe zorgdivisie Incluzio. Deze doelen maken onderdeel uit van de veel bredere strategie van Facilicom om uiteindelijk een compleet aanbod van zorg, welzijn en participatie te hebben voor wijkbewoners, gemeenten en zorgverzekeraars.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Incluzio richt zich op huisartsenposten en verpleegteams

De ambitie van Incluzio is groot. Het bedrijf wil vanuit lokale wijkbedrijven een geïntegreerd aanbod van zorg, welzijn en dienstverlening bieden. Om dit te bereiken gaat Incluzio participeren in gezondheidscentra, maar ook teams van verzorgenden en verpleegkundigen oprichten en sociale werkplaatsen van gemeenten overnemen. Dat laatste samen met uitvoeringsorganisatie Radar. ‘Wij zoeken verbinding met alles wat er gebeurt binnen de decentralisaties van zorg en participatie. Het idee hierachter is dat we bepaalde activiteiten aan elkaar koppelen en daardoor betere en effectievere oplossingen kunnen leveren.’ Als voorbeeld hiervan noemt De Visser de overname van een sociale werkvoorziening van een gemeente. ‘Daar

1
107

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.