Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Storm van vragen verwacht na massamailing VWS

Het ministerie van VWS stuurt alle cliënten die van de AWBZ overgaan naar de nieuwe Wmo of de Zorgverzekeringswet (Zvw) op 1 juli een brief. Hierin staat dat alle zorggegevens overgedragen worden van het zorgkantoor naar de gemeente of de zorgverzekeraar. VWS beschrijft ook de mogelijkheid om tegen deze gegevensoverdracht bezwaar te maken. Het veld bereidt zich voor op een storm van vragen over deze brief.
Storm van vragen verwacht na massamailing VWS
Foto: ANP Photo

Het officiële startschot voor de transitie.

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Het besluit deze week inzake afbraak #AWBZ naar de gemeente is een doodsteek voor de professonele zorg. Dat PvdA dit plan steunt is schokkend, maar dat politiek CU en SGP dit beleid steund zegt heel veel dat het bestuurlijk pluch zwaarder weegt ….dan profzorg

  3. De directeur van Actiz heeft pas nog in een groot interview in BN.deStem gesteld dat de voorbereiding met aanpassing ICT en de zorg voor de juiste declaratiestromen minstens 9 maanden gaat duren, dus men weet dat ze nooit op tijd klaar zijn met deze operatie . Nog los van de tijd die het zal kosten om voldoende wijkverpleegkundigen (bereid) te vinden en bij te scholen die de eerste verantwoordelijkheid krijgen om te bepalen wat wel en wat niet, en bij wie.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.