Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

Zorgfix regelt gratis mantelzorg in Almere

De wijkverpleegkundigen van het snelgroeiende thuiszorgbedrijf Zorgfix uit Almere activeren zelf het sociale netwerk van hun cliënten. Dat doen ze met behulp van Ipads en softwareoplossingen, zonder er enige vergoeding voor te vragen.
Zorgfix regelt gratis mantelzorg in Almere
Foto: ANP XTRA Roos Koole
Premium

Bijna alle wijkverpleegkundigen van Zorgfix

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. @Hans Nobel: Volgens mij wordt er nergens van gratis mantelzorg gesproken, maar van een initiatief vanuit maatschappelijke betrokkenheid waar Zorgfix de kosten voor draagt. Daarnaast is het – in mijn ogen – een toevoeging om het sociale (zorg)netwerk van de patiënt/cliënt extra te betrekken in het zorgtraject. Natuurlijk is het niet het ‘gouden ei’ maar is het wel een initiatief om (in hun ogen) bij te dragen aan de zorgkwaliteit.

  3. Steeds meer zorgeuro’s verdwijnen in overhead, controle en beheer: managers, consultants, ICT-bedrijven, toezichthouders en zorgmeters, zonder dat voor die euro’s de patiënt/cliënt concrete zorg geboden wordt.
   Zorgfix wil met haar I-padzorg straks ook uit de zorgruif van 90 miljard mee eten. Zo gaat dat op de markt waar zorg tot handel verworden is.

  4. Wat een gebakken lucht! Een tekst in je Ipad invoeren dat er een klus te doen is, vervolgens ‘enter’ indrukken en dan zeggen dat je voor noppes de mantelzorg geregeld hebt.
   Grandioos, hoe simpel de problemen in de zorg zijn op te lossen. Nu nog een applicatie waarbij je op ‘enter’ drukt en de wijkverpleegkundige van Zorgfix gratis bij de voordeur staat…….

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.