Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties6

Van Rijn zit vast aan ultimatum pgb-chaos

Alle problemen rondom de uitbetaling van het persoonsgebonden budget (pgb) zijn op 15 mei opgelost. Zo niet, dan zegt de Kamer het vertrouwen op in staatssecretaris Martin van Rijn (VWS). Dit ultimatum werd gisteren in de Tweede Kamer nog eens zeer nadrukkelijk onderstreept door alle oppositiepartijen.
Van Rijn zit vast aan ultimatum pgb-chaos
Premium

Voor de vijfde keer dit

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  6 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Is de houdbaarheidsdatum van onze staatssecretaris zo langzamerhand niet verlopen. Iedereen (ieder kind) kon dit zien aankomen.
   Bovendien heeft hij de kamer veel essentiële informatie onthouden.
   Veredr weet ik zeker, geachte heer van Rijn dat dirt dossier niet opgelost is binnen drie weken, niet binnen zes welen, maar op zijn vroegst einde van het jaar.
   Opzouten, nu nu nu 

  3. De problemen met het PGB zijn nog niets vergeleken met de groeiende problemen in de ouderenzorg, door de extramuralisatie, gelijktijdige WMO-bezuiniging en veel te snelle invoering. Waar overigens veel partijen mee instemden: VVD, CU, SGP, PvdA en D66. Plus het CDA in eerdere regeringsperioden. Staatssecretaris Veldhuijzen – Van Zanten, die de extramuralisatie inzette/verder voerde, was zelfs van CDA-huize.

  4. Dan kan Van Rijn beter alvast gaan beginnen met inpakken want de kans dat op 15 mei de problemen bij SVB zijn opgelost is nul. Deze problemen zitten in de vezels van de organisatie. Iedereen die ooit ziekmelingen heeft moeten doen bij de SVB is daarmee bekend.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.