Home Zoek

Rapporten

Geef een zoekterm op ( 189 resultaten )

Verfijn zoekresultaten
Winnaar topadvocaten categorie

Topadvocaten Gezondheidszorg: de tien beste in Ondernemingsrecht

Naast een gedeelde eerste plaats in de categorie Regulatory, is Klaas Meersma van AKD in een tweede categorie als topadvocaat aangewezen: Ondernemingsrecht. Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt.

Aanbevelingen voor zorgkantoren: Wat kan er nog worden verbeterd?

Zorgkantoren ontwikkelen zich steeds verder tot zorgregisseur voor mensen die langdurige zorg nodig hebben. Tevens zetten zij de cliënt vaker centraal, blijkt uit onderzoek van het NZa. Desondanks staan zorgkantoren de komende tijd nog steeds voor belangrijke uitdagingen.
Winnaar topadvocaten categorie

Topadvocaten gespecialiseerd in Arbeidsrecht en medezeggenschap

Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt. Dit jaar is Ruud van der Mark van KBS advocaten de favoriet voor zaken op het gebied van Arbeidsrecht en medezeggenschap.
Winnaar topadvocaten categorie

Twee advocaten delen de toppositie voor Aanbesteding en zorginkoop

Bij de verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie de beste is in een bepaald rechtsgebied. Voor Aanbesteding en zorginkoop noemen zij het vaakst zowel Klaas Meersma als zijn collega Joris Rijken van AKD.
Winnaar topadvocaten categorie

Topadvocaten in de nieuwe categorie IT-recht

Dit jaar is een aparte categorie voor IT-recht ingeruimd bij de verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg. Naast een algemene winnaar kiezen de advocaten ook voor elke categorie de beste. Voor IT-recht kozen zij Wouter Koelewijn van Van Benthem en Keulen.
Schakelteam: beleid moet sneller

Ambulantisering ggz komt moeilijk van de grond

In de ggz lijkt een zeer lichte verschuiving plaats te vinden waarin intensieve ambulante zorg toeneemt en klinische zorg afneemt. Er zijn echter nog steeds veel zorgen over de kwaliteit van leven van mensen met ernstige psychische aandoeningen.
Winnaar topadvocaten categorie

Topadvocaten Mededinging: nummers 1 en 2 van hetzelfde kantoor

Eén stem meer dan zijn partner bij Maverick advocaten kreeg Diederik Schrijvershof als specialist in Mededingingszaken. Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen advocaten ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt.
Mantelzorg kost geld

Mezzo: ‘Mantelzorg heeft wél een prijskaartje’

Een op de vijf mantelzorgers heeft moeite om de kosten van het mantelzorgen op te brengen. Dat blijkt uit een landelijk onderzoek van Mijnkwaliteitvanleven.nl onder ruim drieduizend mantelzorgers.
Winnaar topadvocaten categorie

De beste advocaten in de categorie Regulatory

Advocaten in de gezondheidszorg noemen Joris Rijken van AKD het vaakst als dé specialist in de categorie Regulatory. Bij de jaarlijkse verkiezing Topadvocaten Gezondheidszorg kiezen zij ook wie in een bepaald rechtsgebied uitblinkt.
wijkverpleging

‘Sociaal netwerk van hulpbehoevenden moet worden versterkt’

Ruim 20 procent van de mensen denkt bij problemen geen hulp te kunnen krijgen van het eigen netwerk. Dat blijkt uit de rapportage sociaal domein 2017 van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP).

Verfijn de zoekresultaten